Workflow Scan

Een Workflow Scan analyseert jullie interne werking en identificeert haar sterke en zwakke punten. Aan de hand van deze resultaten ontvang je concreet advies om de productiviteit en het engagement in je team verder aan te wakkeren.


Aanpak

1. Intake - Via een intake gesprek krijgen we een helder zicht op de huidige groeifase van je bedrijf, waar je naar toe wil en wat je vandaag al doet.

2. Team Survey - Via een anonieme online survey verzamelen we feedback uit je team. We onderzoeken welke zaken de productiviteit aanwakkeren en afremmen.

3. Workflow Design - Op basis van de survey resultaten optimaliseren we de huidige workflow. We werken suggesties uit om de productiviteit en kwaliteit structureel op te drijven.

4. Documentatie - We documenteren onze bevindingen in een toegankelijke presentatie of employee handbook. Zo informeer je snel en makkelijk alle betrokken medewerkers. Je ontvangt daarnaast ook een stappenplan om de verbeterde workflow op een gezonde en realistische manier te implementeren.


processvisual.jpg

3 tips om digitale tools te implementeren

Hoe zorg je er voor dat digitale procesoptimalisatie toch vlot tot stand komt? Check de tips van onze COO Jan Festjens.


9tools-covershot.jpg

9 tools die jouw groeiende organisatie tijd besparen.

Nieuwe mensen aantrekken, onboarden, opvolgen, coachen, evalueren. … het wordt al snel een ferme boterham. Gelukkig zijn er heel wat software tools die je daarbij kunnen helpen.


Interesse in een Workflow Scan? 

Boek een gratis intake gesprek. Laat van je horen via onderstaand formulier of stuur een mailtje naar info@hellohypernova.com.

Naam *
Naam