Performance Management

We begeleiden de implementatie van een duurzaam performance beleid. Zowel voor groeiende bedrijven die hun eerste stappen zetten, als bedrijven die willen gaan voor een ambitieuze volgende stap in hun beleid.

 
 
team03.jpg

Performance Programma op maat

Hoe stimuleer je prestaties en persoonlijke ontwikkeling op een structurele manier? Onze experten werken samen met jou een programma op maat uit en begeleiden de implementatie ervan.


teamscanner.jpg

Performance Analyse

Ontdek de sterke punten van je interne werking en waar je teams op botsen. Op basis van deze inzichten werken we samen een performance programma uit op maat.


processvisual.jpg

Workflow Scan

We analyseren je interne workflow en brengen in kaart waar er potentieel is om kwaliteit, tijd en productiviteit te winnen. We stellen een implementatieprogramma op om stapsgewijs je team performance op te drijven.


architectuur.jpg

Organisatie Architectuur

We brengen in kaart op welke manier je activiteiten & teams optimaal verdeelt en aanstuurt. We identificeren de doelstellingen van teams en welke rollen en ondersteuning er nodig is om resultaat te halen.


Hypernova-onstage.jpeg

Workshops & Keynotes

Een presentatie waarin we dieper ingaan op populaire groeipijnen? Of een workshop rond leiderschap & performance management? Ideaal tijdens een teambuilding of intern inspiratie-event. 

Interesse in een samenwerking? 

We maken graag kennis met jouw uitdagingen. Laat van je horen via onderstaand formulier of stuur een mailtje naar info@hellohypernova.com.

 

Naam *
Naam
Laat ons weten in welke dienst(en) je bent geïnteresseerd!