Performance Analyse

Na jaren onderzoek en analyse identificeerden we 4 steeds terugkerende elementen die invloed hebben op de prestaties van teams. Deze organisatorische bouwstenen hebben een stimulerende of remmende invloed op de prestaties van teams.

Een performance analyse analyseert jullie interne werking en identificeert haar sterke en zwakke punten. Aan de hand van deze resultaten ontvang je concreet advies om de productiviteit en het engagement in je team verder aan te wakkeren.


performance-rapport.jpg

Aanpak

1. Intake - Via een intake gesprek krijgen we een helder zicht op de huidige groeifase van je bedrijf, waar je naar toe wil en wat je vandaag al doet.

2. Team Survey - Via een anonieme online survey verzamelen we feedback uit je team. We onderzoeken welke zaken de sfeer en productiviteit bevorderen en welke frustraties er leven.

3. Interviews - We organiseren persoonlijke gesprekken met iedereen in je managementteam. Op die manier ontwikkelen we een helder zicht op de huidige groeifase van het bedrijf, de belangrijke challenges en welke performance initiatieven er reeds genomen werden.

4. Impact Mapping - We verwerken alle input en ontwikkelen jullie persoonlijke Impact Map. Dit document vat de sterktes en zwaktes van jullie huidige aanpak samen. Daarnaast geeft het een concreet zicht op de manier waarop jullie kunnen groeien en meer impact hebben op de ontwikkeling en prestaties van jullie medewerkers.


Interesse in een Performance Analyse? 

Boek een gratis intake gesprek. Laat van je horen via onderstaand formulier of stuur een mailtje naar info@hellohypernova.com.

Naam *
Naam