Leadership Audit

 

Met meer klanten en collega’s aan boord stijgt de nood aan interne begeleiding en ondersteuning. Maar hoe pak je dat op een goede manier aan? Hoe motiveer je mensen en krijg je ze met de neus in dezelfde richting?

Een Leadership Audit analyseert jullie management aanpak en identificeert haar sterke en zwakke punten. Aan de hand van deze resultaten ontvang je praktisch advies om te groeien als leider en meer uit jezelf en je teams te halen.


Zelden maak je mee dat iemand je op zo’n aimable manier fileert. En al even zelden blijken de inzichten onmiddellijk implementeerbaar.
— Bart Van der Roost, Opera Ballet Vlaanderen

Aanpak

1. Team Survey - Via een anonieme online survey verzamelen we feedback uit je team. We onderzoeken welke zaken de sfeer en productiviteit bevorderen en welke frustraties er leven.

2. Interviews - We organiseren persoonlijke gesprekken iedereen in je managementteam. Op die manier ontwikkelen we een helder zicht op de huidige groeifase van het bedrijf, de belangrijke challenges en welke performance initiatieven er reeds genomen werden.

3. Impact Mapping - We verwerken alle input en ontwikkelen jullie persoonlijke Impact Map. Dit document vat de sterktes en zwaktes van jullie huidige aanpak samen. Daarnaast geeft het een concreet zicht op de manier waarop jullie kunnen groeien als leider en meer impact hebben op de ontwikkeling en prestaties van jullie medewerkers.


Impact Mapping

Impact Mapping

Groeifase Analyse

Groeifase Analyse


 

Leadership Audit
- 750€/persoon

Een Leadership Audit kan al vanaf 750€ per persoon. Vanaf 5 personen maken we een voorstel op maat.

 

 

Interesse in een Leadership Audit? 

Ontvang vrijblijvend meer informatie en toelichting. Laat van je horen via onderstaand formulier of stuur een mailtje naar info@hellohypernova.com.

 
Naam *
Naam