Hypernova Zomer Update

De afgelopen maanden hebben we niet stilgezeten. Met de zomervakantie voor de deur leek het ons dan ook een geschikt moment om terug te blikken op de realisaties en progressie die we hebben gemaakt. Zo sloegen we de handen in elkaar met enkele inspirerende groeibedrijven, verscherpten we ons aanbod en lanceerden een nieuwsbrief vol wekelijkse tips & tricks. Tijd om alles even op een rijtje te zetten!


Hypernova verscherpt haar aanbod

We hebben ook dit jaar goed geluisterd naar de feedback van onze klanten, partners en collega’s. We verwerkten deze inzichten in een scherper en gerichter aanbod. Onze website kreeg een update en we voegden tal van leuke cases toe.

We zullen nog meer inzetten op leiderschapsontwikkeling via tal van coaching trajecten voor de groeiende ondernemer. Daarnaast blijven we de manier waarop teams samenwerken optimaliseren via onze performance programma’s. Check it out!

zomer-site-shot.jpg

Realisaties

Van content marketing en employer branding tot financiële dashboarding en Internet of Things. We dompelden ons onder in een brede waaier aan markten en sectoren. Telkens met 1 rode draad: hun teams optimaal helpen groeien en presteren.

Bloovi Pitch Kit

Groeien met je bedrijf betekent dat je met steeds meer potentiële klanten in dialoog gaat. En elk van die prospects verwacht een duidelijk voorstel op maat. Het gevolg? Je spendeert heel wat uren in keynote of powerpoint modus.

Bij Bloovi pakken ze dit anders aan. We ontwikkelden een Pitch Kit waarin belangrijke communicatie-elementen klaar staan voor (her)gebruik. Missie, visie, aanbod, plan van aanpak, cases, tarieven, veel gestelde vragen... Het resultaat? 50 tot 75% tijdswinst per voorstel! En iedere keer professioneel opgemaakt en in lijn met de bedrijfsstrategie.

bloovi-pitchkit-01.jpg
De pitch kit helpt enorm in tijdswinst en zeker ook op vlak van uitstraling en impact. Ik ben er oprecht heel tevreden mee.
— Marnik D'hoore, CEO Bloovi

Qristalfin Employee Handbook

Qristalfin helpt technologiebedrijven meer inzicht krijgen in hun financiële dynamieken. Elke maand verwelkomen ze nieuwe klanten en dit brengt operationele uitdagingen met zich mee. Schalen in je services en toch garant blijven staan voor hoge kwaliteit en klantgerichtheid? Daar worden we warm van!

We analyseerden de interne workflow en werkten een operationeel actieplan uit. Elke 2 weken implementeerden we betere manieren om taken te verdelen, uitvoeren en evalueren. Via een online employee handbook stelden we allerlei belangrijke informatie, documentatie & templates ter beschikking stellen voor de medewerkers. Dit resulteert in maar liefst 50% minder tijd aan intern overleg en praktische vragen. Dat is een hele hoop tijd die vrijkomt!

handbook-qristlafin.jpg
Schalen in je services en toch garant blijven staan voor hoge kwaliteit en klantgerichtheid? Dankzij Hypernova werden deze uitdagingen overzichtelijk en haalbaar.
— Nathalie De Ceulaer, CEO Qristalfin

Voka Accelero Workshop
- Organisatiearchitectuur voor groeibedrijven

Voka Accelero, een leiderschapsprogramma voor snelgroeiende bedrijven, vroeg ons om dieper in te gaan op het ontwerpen van de ideale organisatiearchitectuur.

Bedrijven die duurzaam willen groeien hebben er alle belang bij om de juiste mensen op de juiste plaats te zetten. Mensen die hun skills ten volle kunnen benutten en ontwikkelen zijn niet alleen veel productiever, ze komen ook met veel meer goesting naar het werk en veranderen minder snel van werkgever.

Gedurende een voormiddag dompelden we 12 CEO’s van groeibedrijven onder in het ontwerpen van teams en verdelen van verantwoordelijkheid. Met een gemiddelde beoordeling van 8,1/10 mogen we spreken van een geslaagde sessie!

accelero-workshop-orgarch.jpg
Een concreet framework om overzicht & structuur te ontwikkelen. Eindelijk!


Hypernova Nieuwsbrief

Wist je dat we wekelijks tips delen om het beste in jezelf en teams naar boven te halen? Ideaal voor de ondernemer die zich verder wil ontwikkelen als leider. Groei mee met je bedrijf en help je teams optimaal presteren. Inschrijven kan eenvoudig via onze website.

nieuwsbrief-promo.jpg