Hypernova presenteert: Creative Leaders

Je hebt vast ook al ondervonden hoe leuk het is om iets tot stand te brengen wat er daarvoor nog niet was. Om je ei kwijt te kunnen in iets origineels en waardevols. Dat gevoel noemen wij creatieve energie, en we vinden het een van de mooiste zaken die er bestaan.

Wij willen dat zoveel mogelijk mensen hun creatieve energie kunnen omzetten in iets positiefs. En dat we van elkaar kunnen en mogen leren. Net daarom hebben we Creative Leaders opgericht. Een community waar mensen samen verkennen hoe ze creatief talent optimaal kunnen aanwakkeren en benutten. 

HP-CL.jpg
 

Een online community rond creatief leiderschap

Als Creative Leader krijg je toegang tot een ondersteunende groep mensen die beschikbaar zijn voor discussie en dialoog rond jouw uitdagingen. We connecteren en inspireren via een online community en gaan in dialoog met elkaar tijdens een ontbijt of avondsessie. Meer dan 280 mensen staan reeds klaar om jou te inspireren. Duik jij mee in dit avontuur? 

the members.jpg
 

Een magazine vol interviews en tips 

Elke maand publiceren we inspirerende verhalen van Creative Leaders die ons een kijk achter de schermen gunnen. Daarnaast vind je in ons online magazine ook regelmatig een selectie van interessante tips, artikels en boeken rond creatief leiderschap. Via onze nieuwsbrief krijg je zelfs exclusief als eerste toegang tot alle nieuwe publicaties. 

ph-magazine.jpg

Wil je beter leren omgaan met het creatieve potentieel van jezelf en je team? Dan ben je bij Creative Leaders aan het juiste adres! Join the club en krijg als eerste toegang tot onze interviews, must-reads en events.

Voor meer info kan je terecht bij hello@creativeleaders.be. Laat gerust van je horen!