Hypernova introduceert: Lunch and Learn

Innovatieve groeibedrijven worden op een bepaald moment geconfronteerd met organisatorische uitdagingen als gevolg van hun succes. Wanneer er maandelijks meer klanten en collega’s bijkomen komt de organisatie onder druk te staan.

Vroeg of laat start de zoektocht naar een organisatie-systeem waarin groeiende teams optimaal kunnen blijven presteren. Dit blijkt vaak een lastige klus. De operationele waan van de dag domineert en staat reflectie in de weg. Daar willen we iets aan doen en we lanceren dan ook trots onze Lunch & Learn sessies.

We merken vaak dat creatieve ondernemers het moeilijk hebben om afstand te nemen en een klankbord te vinden. Met dit initiatief willen we hen helpen om reflectiemomenten in te bouwen en te leren van elkaar.
— Thomas Joos, CEO Hypernova

Wat hebben deze sessies te bieden?

Tijdens een exclusieve lunch brengen we je in contact met andere creatieve ondernemers en bespreken we jullie uitdagingen aan de hand van een persoonlijke organisatie-evaluatie. We serveren daarnaast ook 2 gastsprekers die hun persoonlijke lessons learned en groeiverhalen delen. We stappen samen even uit de waan van de dag en houden een kort maar krachtig reflectiemoment.

Na een lunch ben je dan ook volledig mee met:

  • De 4 domeinen van high-performance

  • Hoe je constructief groeipijnen identificeert & bespreekt

  • Jouw persoonlijke organisatie-evaluatie

  • Ervaring & tips van andere ondernemers

Iedere deelnemer ontvangt een persoonlijk performance rapport waarin we schetsen op welke vlakken hun organisatiestructuur goed en minder goed scoort.

Iedere deelnemer ontvangt een persoonlijk performance rapport waarin we schetsen op welke vlakken hun organisatiestructuur goed en minder goed scoort.

Eerste editie in Antwerpen

De eerste editie gaat dit jaar nog door en we starten in Antwerpen. We zijn te gast in het iconische Opera-gebouw waar niemand minder dan Algemeen Directeur Bart Van der Roost himself ons ontvangt en een kijk achter zijn schermen gunt. Hij zal vrijuit vertellen over zijn ervaring in het begeleiden van internationaal toptalent binnen startups, corporates en de overheid.

Daarnaast neemt ook onze CEO Thomas Joos je mee door zijn persoonlijke transformatie van app ontwikkelaar tot creatieve ondernemer. En uiteraard nemen beide heren uitvoerig de tijd om je persoonlijke performance analyse te bespreken en feedback te geven.

We mikken elke editie op een 15-tal deelnemers, kwestie van het gezellig en kwalitatief te houden. Prijs voor een deelname is 75€/persoon. Voor meer info of vragen kan je terecht jan@hellohypernova.com